Kajakudlejning

Du kan i sommerhalvåret leje en toer kajak i min. 4 timer, fx fra 10-14, eller fra 12-16 i perioden frem til den 31.09.. Du kan også leje en fhv. nemt sejlet ener, men den bliver kun lejet ud i forbindelse med udlejning af en, eller flere toere, når der er ulige antal roere. Der er de samme priser for ener og toer.

Da vi er et lille firma og har få kajakker, er det ikke altid muligt at leje en kajak.  Derfor det anbefales det  at booke i meget god tid, hvis man vil være sikker på at få en kajak på det ønskede tidspunkt. Book her.

Priser finder du her.

Leje i perioden fra den 01.10.20 – 18.05.21

Hos os kan du også ro om vinteren. Det mener vi er forsvarlig, da det sker i brede, sikre toer kajakker på en beskyttet sø. Alligevel anbefaler vi, at man mindst bruger longjohn bukser og helst tørdragt, når det er meget kold.

I vintersæsonen kan man alle dage leje toer kajakker til sejlads på Sorø sø i tidsrummet fra 10.00 til 14.00.
Du kan også leje fra 08.00 til 16.00 og der må du gerne tage kajakken med dig på din bil. På den måde kan du komme på tur fx på Skælskør nor, havn og fjord, Bisserup Nor, eller Harrested Sø m.fl. Senere tilbagelevering af kajakken kan evt. aftales.

Ring og book på 29 25 92 36. Det er ikke altid muligt at booke, da kajakkerne bruges til andre formål også – det anbefales at booke i meget god tid, hvis man vil være sikker på at få en kajak på det ønskede tidspunkt.

Priser finder du her.

Hvis du har særlige ønsker, så kontakt os direkte på 29 25 92 36, eller info@kajaktour.dk

Pagaj, vest og overtræk er med i prisen. Når du lejer en kajak, mødes vi ved den grønne kajak-container overfor Parnas huset 10 min. før den bookede tid. Så får i nødvendig instruktion og får udleveret kajakken. Ved udløb af lejeperioden mødes vi igen ved containeren, hvor vi modtager kajakken og udstyret.

Husk, at det altid er på eget ansvar, når du lejer kajakker af os.