Abonnement af kajak

Hvis et par timer på vandet i ny og næ ikke er nok for dig og du gerne vil ro noget oftere, så er et abonnement måske noget for dig. Når du abonnerer på en kajak, får du din egen nøgle og kan ro op til fire timer to gange om ugen indenfor de anviste tidsrum.

Abonnementet er personligt og nøglen må ikke lånes ud til andre, men du må altid gerne tage en gæst med ud i kajakken.

Du kan ro året rundt i en toer og jeg har selv været på mange smukke ture i vintervejr. I den kolde sæson er det ekstra godt at sejle i en toer, da man altid har sin hjælper i nærheden. Alligevel anbefaler vi at man holder sig tæt på kanten, ikke sejler tværs over søen og bruger tørdragt.

Du får en grundig instruktion i, hvordan du henter en kajak i containeren, hvordan du bruger kajakvognen og hvilket udstyr du skal bruge. Pagajer, veste og overtræk er del af abonnementet.

Perioder, hvor du kan sejle
Du kan sejle på følgende tidspunkter, men altid efter forudgående reservation på Parnas’ bookingside. Det kan ske, at kajakkerne er reserveret til kursusbrug e.l. noget af tiden. Der kan i begrænset omfang forekomme oprettelser af kurser og derfor kan dine bookinger ved meget sjældne lejligheder risikere at blive aflyst. Dine bookinger er sikre når de er nærmere end  14 dage fra d.d..

01.10.18 – 18.05.19: Ingen begrænsninger

19.05.19 – 30.09.19: Sejlads mellem 10.00 til 18.00 kun muligt, såfremt der ikke er korttidsudlejninger. Disse finder sted i to perioder, 10.00 – 14.00 og 14.00 – 18.00. Hvis en kajak er ledig i Parnas ‘ bookingkalender, umiddelbar før 10.00 hhv. 14.00 må den gerne bruges af abonnenter. Hvis en kajak bruges i den første lejeperiode, skal den være tilbage til anden periode. Husk altid at markere din booking i abonnent kalenderen.

Eventuelt kan overlevering af kajakken finde sted på stranden efter aftale med Parnas på +45 23 87 83 87

Prisen
for et årsabonnement er pr.  26.07.2019 på 2500 dkr og gælder fra det tidspunkt du betaler, og et år frem. Der er pt. kun plads til 6 abonnenter, pga. det begrænsede antal kajakker.
Hvis du er klar til at købe et abonnement, skriver du en mail med dit navn, adresse, telefonnummer og email adresse til os på info@kajaktour.dk hvorefter vi sender dig en faktura. Når vi har modtaget din betaling, ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt for en introduktion til kajakkerne og stedet, hvor du også får din nøgle. Ved samme lejlighed underskriver du også en ansvarsfraskrivelse, i hvilken du vedgår, at du er klar over at al sejlads og deltagelse i aktiviteter hos kajaktour.dk sker på eget ansvar.

Du kan henvende dig til os for at få en prøvetur, hvis du ikke er helt sikker endnu.

Lad høre fra dig, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at komme på vandet med dig.