Institutioner og skoler

Hos kajaktour.dk har vi erfaring med flere forskellige målgrupper, herunder folke- og efterskolebørn og børn fra specialskoler. Og så er vi åben overfor at arbejde med andre grupper. Kontakt os, hvis du gerne vil tale det igennem med os først, eller bare har spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre. 

Herunder kan du se forskellige standardtilbud, som kan tilpasses efter behov.

 • Intro- og legedag med toer-kajakker og SUP-boards: Omfatter introduktion til udstyret, tryghedsskabende lege i vandkanten, lege på SUP-erne, kæntringsøvelser
  300 pr. person for tre timer
 • Tur på Sorø sø: Efter gennemførelse af intro- og legedag kan man komme på tur på søen. Vi kan ro langs kanten, gå i land forskellige steder, bl.a. på vores lille “vilde” halvø og lege i skoven. Man kan tilrettelægge sådan en tur med længere, men også meget korte strækninger, så alle kan opleve deres første lille eventyr, hvor man stiger i kajakken og sejler hen til et helt nyt sted. 🙂
  300 pr. person for tre timer
 • Abonnementer: Hvis I selv har instruktører, så kan I også få et abonnement hos os. Det omfatter en ugentlig dag med kajakkerne gennem hele året, brug af SUPer, fri benyttelse af kajakker for to instruktører, så I kan vedligeholde jeres evner. I får egen nøgle til vores kajakcontainer og kan komme og gå som I vil, men I skal dog booke jeres arrangementer i kalenderen. Medmindre andet aftales, så skal arrangementerne ligge mellem 08.00 og 15.00.
  5000 kr. pr. år
 • Almindelig udlejning til gruppepriser: Hvis I selv har instruktører, så kan I også bare leje hele vores lille flåde til gruppepriser, som vi aftaler fra gang til gang.
 • Andre muligheder: Overnatning, lejrbål og brug af telt og sauna kan aftales. Derudover er det muligt at aftale bespisning med Parnas’ restaurant.